Boon wint speciale HAS FoodManShip Award

1 februari 2018

Nieuws

Op 30 januari jl. vond de HAS Food Experience 2018 plaats. Dit jaarlijks terugkerende eindexamenspektakel van de HAS werd door ruim 1500 mensen bezocht.

Omdat het de tiende editie was, reikte de organisatie een speciale FoodManShip Award uit aan een alumnus met het meest meest impactvolle project van de afgelopen 10 jaar. Deze jubileumprijs ging naar Boon Food Concepts van Michael Luesink. Boon is een concept waarmee Luesink het eten van bonen van Nederlandse bodem weer populair wil maken. In 2014 won hij al een FoodManShip Award.

AgriFood Capital, en in het bijzonder OndernemersLift+, heeft Michael Luesink als startende ondernemer (financieel) ondersteund en begeleid. Lees Luesinks reactie op de website van OndernemersLift+.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?