Bossche Keukenmasters winnen Keukenbazen Battle 2019

10 oktober 2019

Nieuws

Joshia en Fadi, samen team Keukenmasters uit ’s-Hertogenbosch, sleepten vandaag de felbegeerde titel ‘Keukenbazen 2019’ in de wacht. Burgemeester Jack Mikkers mag zich hierdoor een jaar lang SmaakBurgemeester van Nederland noemen.

De winnaars van de leukste en meest leerzame kinderkookwedstrijd werden op 9 oktober jl. bekend gemaakt. Dat gebeurde tijdens het grootse finalediner in het Agri&Food Plaza in ’s-Hertogenbosch.

In de finale werd Keukenmasters gecoacht door chefkok Tim Bouwmans van het Bossche restaurant Roels. Het winnende gerecht was ‘Hartige Biologische Pompoenkoekjes met een Chili Yoghurtdip & Venkelsalade met Gehakte Ras el Hanout Hazelnoot’. Volgens de topjury blonk het vegetarische gerecht uit in de gekozen combinatie van smaken en de verrassende presentatie. Lees alles over de finale en over de andere prijswinnaars op de website van Keukenbazen.

Keukenbazen is een initiatief van overheidssamenwerking Regio Noordoost Brabant en wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank, Koning Willem I College, Sligro, HAS Hogeschool en Langenhuijsen Catering. Door te ervaren hoe leuk samen koken en eten is, leren de kinderen meer over de herkomst en waarde van ons voedsel.

Dit jaar was de vijfde Keukenbazen Battle. De eerste vier edities werden georganiseerd door AgriFood Capital

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?