Eerste kennismaking met nieuwe wethouders tijdens Regiodag 5 juli

28 juni 2018

Nieuws

Op 5 juli a.s. vindt de eerste Regiodag van Regio Noordoost-Brabant plaats met de nieuwe wethouders van alle gemeenten. Voor veel wethouders wordt het de eerste kennismaking met de regio. Het programma start dan ook met een introductie van de regionale samenwerking in AgriFood Capital en de drie prioritaire opgaven van de regio: transitie landbouw, klimaat & energie en voeding & gezondheid.

De bestuurlijke Regiodag wordt vier keer per jaar georganiseerd. Deze dag is bedoeld om te inspireren, informeren, bespreken en besluiten over regionale zaken. We heten alle wethouders welkom in de regio en zien uit naar een vruchtbare samenwerking in de komende jaren.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?