ERIAFF bijeenkomst 9 en 10 november: call for abstracts

4 september 2017

Nieuws

Sinds enige tijd is AgriFood Capital Noordoost-Brabant samen met de provincie Noord-Brabant actief in het ERIAFF-netwerk: European Regions for Innovation in Agriculture, Food & Forestry. Het is een netwerk van ruim 70 Europese regio’s die innovatie in landbouw, voedselproductie en bosbouw actief stimuleren. In hun eigen regio maar vooral tussen regio’s.

Op 9 en 10 november a.s. organiseert ERIAFF in Toscane de tweedaagse workshop Experiences of agro-biodiversity valorisation in Europe. Ondernemers uit de agrifood sector kunnen hiervoor tot 11 september a.s. een abstract indienen. Stuur hiervoor een mail naar agrobiodiversity@alberese.com. Volg het ERIAFF netwerk op Twitter.

Lidmaatschap van ERIAFF past in de ambitie om Noordoost-Brabant te ontwikkelen tot topregio in agrifood. Neem voor meer informatie over het ERIAFF-netwerk contact op met Simon Maas s.maas@agrifoodcapital.nl.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?