Europese Commissie ondersteunt smart tech farming project

12 december 2017

Nieuws

Het Europese project smart tech farming krijgt financiële en inhoudelijke ondersteuning van de Europese Commissie. In dit project werken 22 regio’s samen aan een aanpak om versneld tot een emissievrije landbouw in Europa te komen.

Het is één van de acht projecten die onlangs door de Europese Commissie is geselecteerd als zeer kansrijk. Deelname aan smart tech farming helpt AgriFood Capital om de ambitie ‘emissievrij in 2025’ voor Noordoost-Brabant te realiseren en de samenwerking met de toonaangevende regio’s op dit gebied te versterken.

Smart tech farming is een project van het Europese S3-platform waar AgriFood Capital deel van uitmaakt. Dit platform zet zich in voor interregionale samenwerking op onder andere het gebied van technologische innovatie in de agrarische sector. Voor meer informatie: s.maas@agrifoodcapital.nl

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?