Europese Startup of the Year Challenge

22 mei 2017

Nieuws

Nederland is dit jaar gastland van de eerste ‘European Agri&Food Startup of the Year Challenge’. In deze challenge nemen de beste agrifood startups uit zeven Europese landen, waaronder Nederland, het tegen elkaar op voor een publiek van investeerders en gevestigde agrifood bedrijven. De finalisten zijn de winnaars van de nationale voorrondes. De Nederlandse finale vindt plaats tijdens de Dutch Agri Food Week in oktober. 

Deze nieuwe internationale competitie is bedoeld als aanjager voor innovatie in duurzame en efficiënte voedselproductie. De finale van de Europese wedstrijd is op 7 december 2017 op de Wageningen Campus. De winnaar van de Challenge krijgt 50.000 euro en begeleiding door experts bij het doorgroeien van het bedrijf. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de speciale website van initiatiefnemer FoodNexus. Startups kunnen zich vanaf nu inschrijven.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?