Geslaagde ontbijtbijeenkomst WSP NOB

30 januari 2018

Nieuws

WerkgeversServicePunt Noordoost-Brabant (WSP NOB) organiseerde in samenwerking met het Elde College op 25 januari jl. een ontbijtbijeenkomst voor werkgevers.

De bijeenkomst was bedoeld om werkgevers kennis te laten maken met de talenten van het PRO onderwijs op het Elde College. Met het oog op stageplaatsen, werkervaringsplekken en zelfs betaalde banen. Het college en de ruim 60 aanwezige werkgevers kijken terug op een geslaagde ontmoeting. Kijk hier voor een korte impressie..

WSP NOB is een uitvoeringsorganisatie van AgriFood Capital Werkt!, het arbeidsmarkltprogramma van AgriFood Capital.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?