Gratis workshops ‘Samen duurzaam inzetbaar’

01 januari 0001

Gratis workshops ‘Samen duurzaam inzetbaar’

De vraag naar goed personeel is sinds jaren niet zo groot geweest. Door vergrijzing, ontgroening, robotisering en flexibilisering verandert het werk steeds sneller en daarmee ook de vraag naar arbeid. Om als bedrijf met deze ontwikkelingen mee te kunnen, is investeren in duurzame inzetbaarheid van personeel hard nodig. eigen organisatie.

Om werkgevers in Noordoost-Brabant daarbij te ondersteunen, worden in oktober twee workshops Samen duurzaam inzetbaar georganiseerd. Deze zijn gratis en bedoeld voor HR-functionarissen van organisaties uit de regio Noordoost-Brabant.

Data en locaties

  • 10 oktober, 8.00u – 10.00u  in Oss
    Locatie wordt nader bekend gemaakt
  • 31 oktober, 8.00u – 10.00u in ’s-Hertogenbosch
    AgriFood Capital, Agri& Food Plaza, Onderwijsboulevard 225

Aanmelden
Voor aanmelden of vragen kan contact opgenomen worden met Manon Graafland via m.graafland@wecreateconsulting.com of 06 305 211 72. Voor beide workshops is plaats voor maximaal 25 personen, er mag één persoon per bedrijf aanmelden.

Deze workshops worden georganiseerd in het kader van het project Wendbaar en weerbaar Noordoost-Brabant. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden voor interessante vervolgtrajecten op de workshops.