Rapport over robotisering en automatisering op de werkvloer

10 mei 2018

Nieuws

Iedereen heeft of krijgt te maken met nieuwe digitale technologieën. Voor bedrijven is een goede voorbereiding essentieel voor het laten slagen van digitale innovatie op de werkvloer.

Het recente rapport ‘Robotisering en automatisering op de werkvloer’ van Rathenau Instituut, de Universiteit van Tilburg en de Erasmus Universiteit helpt bedrijven om keuzes te maken bij de introductie van nieuwe digitale technologie. Het rapport is bedoeld om ondernemers beter zicht te geven op de impact van digitale technologie op werkprocessen, nieuwe verdienmodellen, nieuwe kwetsbaarheden én op het personeel. Dat is nodig omdat digitale technologie niet alleen de manier van werken verandert maar uiteindelijk ook het hele bedrijfsproces.

AgriFood Capital bracht eerder de gevolgen van de digitalisering voor de arbeidsmarkt in kaart.
Meer informatie: Jos van Asten j.vanasten@agrifoodcapital.nl.
 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?