8 januari 2018
Nieuws
Het jaar 2018 is van start gegaan. We maken ons op voor een extra bruisend foodjaar waarin 10 Brabantse Keukens - bijzondere agrifood initiatieven - in de spotlight worden gezet. Waarin we doorgaan op de ingeslagen weg om de transitie naar duurzame landbouw mogelijk te maken, het voedselsysteem te verduurzamen en verspilling tegen te gaan. Ook maken we letterlijk werk van werk voor iedereen door leven lang leren te stimuleren.
In oktober van dit jaar vindt de vierde editie van Dutch Agri Food Week plaats. Hierin laten we zien hoe Noordoost-Brabant voorop loopt in voedselinnovatie. Verder zullen betrokkenen gedurende het hele jaar ter inspiratie hun persoonlijke ervaringen in en met AgriFood Capital delen. Met deze en vele andere initiatieven werken ondernemers, overheden en kennisinstellingen in Noordoost-Brabant samen aan dé topregio in agrifood: slim, gezond en duurzaam.
Kijk voor alle nieuws en activiteiten op www.agrifoodcapital.nl. En volg ons op Twitter, Facebook en LinkedIn. Bekijk de economische en maatschappelijke trends en ontwikkelingen in Noordoost-Brabant in de AgriFood Capital Monitor.