In 2018 spotlights op Noordoost-Brabant

8 januari 2018

Nieuws

Het jaar 2018 is van start gegaan. We maken ons op voor een extra bruisend foodjaar waarin 10 Brabantse Keukens - bijzondere agrifood initiatieven - in de spotlight worden gezet. Waarin we doorgaan op de ingeslagen weg om de transitie naar duurzame landbouw mogelijk te maken, het voedselsysteem te verduurzamen en verspilling tegen te gaan. Ook maken we letterlijk werk van werk voor iedereen door leven lang leren te stimuleren.  

In oktober van dit jaar vindt de vierde editie van Dutch Agri Food Week plaats. Hierin laten we zien hoe Noordoost-Brabant voorop loopt in voedselinnovatie. Verder zullen betrokkenen gedurende het hele jaar ter inspiratie hun persoonlijke ervaringen in en met AgriFood Capital delen. Met deze en vele andere initiatieven werken ondernemers, overheden en kennisinstellingen in Noordoost-Brabant samen aan dé topregio in agrifood: slim, gezond en duurzaam.

Kijk voor alle nieuws en activiteiten op www.agrifoodcapital.nl. En volg ons op Twitter, Facebook en LinkedIn. Bekijk de economische en maatschappelijke trends en ontwikkelingen in Noordoost-Brabant in de AgriFood Capital Monitor.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?