Input van werkgevers gevraagd voor Europees social skills project

13 juni 2017

Nieuws

AgriFood Capital Werkt!, de gemeente ’s-Hertogenbosch en de Bossche Vakschool zijn betrokken bij het Europese project Pass2Work. Het doel van dit project is om sociale vaardigheden van studenten en stagiaires te versterken. Werkgevers vinden social skills namelijk net zo belangrijk als vakinhoudelijke vaardigheden. Vakopleidingen spelen hierbij een belangrijke rol. Ze helpen jongeren om zich goed voor te bereiden op een (leer)baan.

Om inzicht te krijgen in de competenties die werkgevers belangrijk vinden, is een enquête ontwikkeld. Bedrijven uit de gehele regio Noordoost-Brabant worden gevraagd om hieraan mee te doen. De resultaten van dit Europese project worden gebruikt om tools te ontwikkelen voor het vakonderwijs om social skills van studenten en stagiaires uit de regio te versterken.

Dit project past in de aanpak van AgriFood Capital Werkt! om onderwijs en praktijk goed op elkaar aan te sluiten.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?