Jumbo en SBB verbeteren MBO-praktijkopleiding

9 mei 2017

Nieuws

Jumbo Supermarkten en Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven (SBB) gaan intensiever samenwerken om MBO-studenten nog beter op te leiden voor een baan. Eerder deze maand maakten beide partijen afspraken over verdere verbetering van de kwaliteit van stages en leerbanen binnen Jumbo.

Via de Jumbo Academy verzorgt Jumbo al 15 jaar praktijkopleidingen voor het MBO, hierin ondersteund door SBB. Met de nieuwe samenwerking wordt de begeleiding van de studenten in de bijna 600 winkels en distributiecentra verder geprofessionaliseerd. Ook wordt gekeken op welke punten de praktijkopleiding mogelijk kan worden verbeterd. Lees hier meer.

SBB is partner van AgriFood Capital Werkt!. SBB zet zich in voor een goede aansluiting tussen het MBO-onderwijs en de arbeidsmarkt.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?