Keukenbazen zoekt foodleveranciers

23 mei 2017

Nieuws

Keukenbazen, AgriFood Capitals kookwedstrijd voor kinderen van 10-12 jaar, zoekt foodleveranciers voor de Battle van dit jaar. Bij de Keukenbazen Battle koken kinderen met gezonde en lekkere producten uit de eigen buurt. Heel veel lokale foodleveranciers doen al mee maar er is altijd plaats voor meer. Foodleveranciers die meedoen, geven aan producten te willen leveren aan de deelnemende teams. Dat hoeft niet gratis (maar het mag wel). Deze ondernemers krijgen er onder meer promotie voor hun bedrijf voor terug. En ze helpen mee om kinderen al op jonge leeftijd te leren waar lekkere en gezonde voeding vandaan komt.

De Keukenbazen Battle 2017 gaat half augustus van start. De finale - de Mega Live Kook Battle - vindt plaats op 7 oktober a.s., tijdens de Dutch Agri Food Week. Meedoen? Stuur een mail naar Deborah Reijnders van Keukenbazen: d.reijnders@agrifoodcapital.nl. Kijk ook op Keukenbazen.nl.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?