Keuzegids Mbo 2019: Noordoost-Brabantse opleidingscentra scoren goed

21 december 2018

Nieuws

Deze maand verscheen de Keuzegids Mbo 2019. Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch staat landelijk in de top 10 van de beste grote ROC’s. Het ROC krijgt voor 15 opleidingen, met name bij de Middelbare Horeca School, het predicaat ‘topopleiding’. De Sportacademie en de opleiding Mbo-verpleegkundige komen uit op een gedeelde tweede plaats op de nationale ranglijst. 

Bij ROC de Leijgraaf in Cuijk mogen vier horecaopleidingen zich een topopleiding noemen. Helicon is, na Aeres MBO, het tweede beste agrarisch opleidingscentrum van Nederland.

Kijk voor meer informatie op de website van de Keuzegids Mbo 2019.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?