Kom ook Pionieren in de Agrifood Proeftuin

18 september 2017

Nieuws

Op 19 oktober a.s. organiseren Land van Cuijk en Agro As de Peel een bijeenkomst over pionieren in Agro As de Peel, dé proeftuin voor voedselvernieuwing. De bijeenkomst is bestemd voor bedrijven, belangengroepen en overheden. Voedselvernieuwers pitchen vernieuwende ideeën op gebied van voedselproductie. Ook worden de eerste resultaten van de proeven op de proeflocatie Agro As de Peel gepresenteerd  Kijk hier voor het volledige programma en aanmelden.

Tijdens deze bijeenkomst wordt onder andere ingegaan op de sorghum-proef die momenteel op de proeflocatie Agro As de Peel loopt. Brabants Dagblad schreef onlangs over de laatste ontwikkelingen rond deze proef. Op korte termijn wordt de hennep geoogst die in het voorjaar van dit jaar was ingezaaid. Er wordt onderzocht hoe hennep als grondstof kan dienen voor bijvoorbeeld textiel, isolatiemateriaal, bioplastics, stalbedding en beton.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?