MKB-innovatieregeling Noordoost-Brabant opnieuw open

16 april 2018

Nieuws

Na de succesvolle openstellingen in de voorgaande jaren, is de subsidieregeling Economie & Innovatie (EI) Noordoost-Brabant opnieuw opengesteld. Voor 2018 is er ruim 400.000 euro beschikbaar. MKB-ers met innovatieve ideeën om de agrifood sector en het ecosysteem in Noordoost-Brabant te versterken, kunnen een aanvraag indienen. 

De subsidieregeling EI wil innovatie en samenwerkingen tussen MKB-ondernemingen in Noordoost-Brabant stimuleren. De regeling wordt uitgevoerd samen met de provincie Noord-Brabant.

Kijk op onze website bij Documenten onder ‘Subsidieregeling Economie en Innovatie 2018’ voor alle voorwaarden en het aanvraagformulier. Voor meer informatie: Martijn van Dam, projectmanager Subsidies: m.vandam@agrifoodcapital.nl.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?