Nieuwe ronde MKB innovatiesubsidie Noordoost-Brabant

31 mei 2018

Nieuws

AgriFood Capital wil nieuwe kansrijke projecten en programma’s in Noordoost-Brabant een vliegende start geven. Voor innovatieve projecten in of met agrifood kunnen (consortia van) MKB-ondernemers een subsidie aanvragen.

Op 4 juli a.s. is de volgende ronde van het Subsidiecomité. Projectvoorstellen moeten uiterlijk 20 juni 2018 zijn ingediend. Het advies is om de aanvraag een week eerder in te sturen. Het subsidiecomité kan dan tijdig een terugkoppeling geven als de aanvraag niet compleet blijkt te zijn. Kijk hier voor de voorwaarden en aanvraagformulier.

De MKB innovatiesubsidie Noordoost-Brabant kan worden aangevraagd op basis van de Regeling Economie & Innovatie Noordoost-Brabant. AgriFood Capital voert deze regeling uit namens de provincie Noord-Brabant.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?