Nog drie weken tot Dutch Agri Food Week

19 september 2017

Nieuws

Op 9 oktober a.s. wordt het startsein gegeven voor alweer de derde editie van Dutch Agri Food Week. In heel Nederland laten boeren, voedselproducenten, retail, overheid en wetenschappers zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd. 

AgriFood Capital is één van de founding fathers van dit grootste nationale podium voor de agrifood sector. Tijdens deze week laat AgriFood Capital zien hoe Noordoost-Brabant voorop loopt met innovatie in agrifood. Kijk voor alle achtergrondinformatie, het programma én de partijen die dit allemaal mogelijk maken op dafw.agrifoodcapital.nl.

Eventorganisatoren kunnen voor de laatste communicatiezaken contact opnemen met Annemiek Kraaijvanger via a.kraaijvanger@agrifoodcapital.nl.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?