Ondersteuning voor Noordoost-Brabantse bedrijven bij reshoring

22 januari 2018

Nieuws

Produceren in het buitenland brengt, soms onverwachte, hoge kosten met zich mee. Dit zorgt ervoor dat ondernemers soms (gedeeltelijk) terugkomen op hun buitenlandse avontuur. Om hulp te bieden aan ondernemers bij beslissingen over productielocaties, hebben Midpoint Brabant, Regio Hart van Brabant en Tilburg University de Reshoring Tool ontwikkeld. Deze webtool geeft bedrijven een vergelijkend overzicht van de kosten en baten van reshoring en productie in het buitenland.

In 2018 stelt AgriFood Capital stelt de Reshoring Tool gratis beschikbaar voor werkgevers in Noordoost-Brabant. Ondernemers die gebruik willen maken van de Reshoring Tool, kunnen een voucher aanvragen via www.reshoringtool.nl. Na de aanvraag wordt met de ondernemer contact opgenomen en het traject in gang gezet.

Kijk voor meer informatie en werkwijze op de reshoring projectpagina van AgriFood Capital.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?