Onderzoek naar behoeften van ZZP’ers in Noordoost-Brabant

4 april 2018

Nieuws

De economie trekt weer aan maar niet alle ZZP’ers hebben hier evenveel profijt van. Gemeenten en (sociale) partners in AgriFood Capital Werkt! hebben de handen ineen geslagen om de positie van ZZP’ers in de regio te verbeteren. In dit verband worden ZZP’ers gevraagd om mee te werken aan een enquête om beter inzicht te krijgen in de behoeften. Doe mee of deel de enquête als u een ZZP’er bent of kent. Invullen kan tot 20 mei a.s.

De uitkomst van de enquête wordt samen met andere onderzoeksresultaten gebruikt om nieuwe initiatieven voor ZZP’ers te ontwikkelen - zoals (digitale) tools - en om de dienstverlening aan ZZP’ers in Noordoost Brabant te verbeteren. Een sterkere positie van ZZP’ers draagt bij aan een toekomstbestendige arbeidsmarkt in Noordoost-Brabant waarin iedereen die wil en kan werken aan de slag is.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?