Open werksessie Omgevingskoers 1 november – Save the Date

20 september 2017

Nieuws

Op 1 november a.s. organiseert Regio Noordoost-Brabant ’s avonds (20.30 - 22.00 uur) in Uden een werksessie rond de Omgevingskoers. De Omgevingskoers omvat de regionale bouwstenen voor de Omgevingsvisies van de provincie, gemeenten en waterschappen. Het concept is opgesteld mede op basis van de input van de in 2016 georganiseerde Bestuurscafés. 

Tijdens de werksessie wordt onderzocht hoe op lokaal niveau invulling te geven aan de Omgevingskoers. Deze sessie is bedoeld – en vrij toegankelijk - voor afgevaardigden van gemeenten (incl. raadsleden), bedrijven en kennisinstellingen uit Noordoost-Brabant. Details (programma, locatie) en uitnodiging volgen zo spoedig mogelijk. Volg hiervoor het nieuws op de website en social media. Voor meer informatie: Linda IJsseldijk linda.ijseldijk@uden.nl.

De open werksessie Omgevingskoers volgt direct op de bijeenkomst van de Klankbordgroep Raadsleden van AgriFood Capital. Deze bijeenkomst zal gewijd zijn aan de midterm review van de regionale samenwerking in Noordoost-Brabant. Voor deze gelegenheid worden behalve de leden van de Klankbordgroep ook alle andere raadsleden uit de regio. Ook de uitnodiging voor dit overleg volgt binnenkort.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?