Provinciale subsidie voor AgroProeftuin de Peel

7 maart 2019

Nieuws

AgroProeftuin de Peel heeft 120.000 euro subsidie gekregen van provincie Noord-Brabant voor bodemverbeteringsprojecten. De komende twee jaar gaan ondernemers samen met gemeenten en o.a. HAS Hogeschool aan de slag om nieuw ontwikkelde kennis in praktijk te brengen.

De toekenning van de subsidie betekent een erkenning voor de Proeftuin als dé proeflocatie voor kringlooplandbouw. De extra middelen worden ingezet voor innovaties gericht op compost-/gebiedssamenwerking, lokale ketens, bodemverbetering, coöperatief composteren en voor kennisuitwisseling.

Binnenkort heeft AgroProeftuin de Peel een eigen website. Daarop zijn alle vorderingen van deze en andere projecten van pioniers in kringlooplandbouw te volgen. Houd dus de nieuwsbrief en social media van AgriFood Capital in de gaten!

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?