Regio’s willen ‘Masterplan Bereikbaarheid’ tijdens werkzaamheden rijkswegen

6 juli 2018

Nieuws

De komende jaren zijn grootschalige wegwerkzaamheden voorzien in het gebied tussen de A16 en A50. Dat heeft grote gevolgen voor de bereikbaarheid en verkeersveiligheid in grote delen van Brabant. Er wordt onder andere grote verkeershinder voorzien met name door een geplande afsluiting van de N65.

In een gezamenlijke brief aan de Minister van Infrastructuur en Waterstaat dringen de GGA Hart van Brabant, Regio West-Brabant en Regio Noordoost-Brabant aan op een masterplan bereikbaarheid voor de doorstroom op de hoofdwegen én de onder;iggende wegennetten in het betreffende gebied.

De brief werd gisteren ondertekend door de bestuurders van de betrokken regio’s. Ze stellen dat afstemming tussen Rijkswaterstaat, ProRail, provincie, aanliggende regio’s en gemeenten een absolute noodzaak is. De regio’s vragen nadrukkelijk om bij een nader op te stellen masterplan betrokken te worden.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?