Sectorplan Noordoost-Brabant loopt af per 1 juni a.s.

6 maart 2018

Nieuws

Na ruim anderhalf jaar loopt het Sectorplan Noordoost-Brabant op 1 juni a.s. af. Vóór deze datum kunnen nog steeds scholingstrajecten worden aangevraagd. Om in aanmerking te komen voor subsidie moeten deze wel op einddatum zijn afgerond.

Het Sectorplan Noordoost-Brabant werd in het najaar van 2016 gelanceerd. Na afronding hebben naar verwachting zo’n 400 mensen door dit initiatief van AgriFood Capital Werkt! (ander) werk kunnen vinden. Het Sectorplan bewijst hiermee een effectief middel te zijn om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt beter op elkaar af te stemmen. Door werkzoekenden via subsidiemogelijkheden aan een baan te helpen, draagt het Sectorplan zichtbaar bij aan een toekomstbestendige arbeidsmarkt in Noordoost-Brabant.

Voor meer informatie en aanvragen, ga naar www.sectorplan-nob.nl. Of mail naar sectorplan@agrifoodcapital.nl.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?