Veel belangstelling voor Food and The City 's-Hertogenbosch

23 november 2018

Nieuws

Hoe ziet de stad van de toekomst eruit en hoe gaan we om met voedselproductie, water en energie? Deze vraag stond centraal tijdens de 'Food and the City' bijeenkomst van Grow Campus op 22 november jl. op de Tramkade in ’s-Hertogenbosch.

Ruim 120 aanwezigen lieten zich inspireren door innovatieve ondernemers die spraken over hun vernieuwende concepten voor stadslandbouw. Lees in het verslag op de website van Grow Campus over de ervaringen en verhalen van Meiny Prins (Priva), Jos Hakkennes (Duurzame Kost), Peter van Wingerden (Floating Farm) en Geert van der Veer (Herenboeren).

AgriFood Capital is mede-initiatiefnemer en partner van Grow Campus.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?