Veel belangstelling voor robotfeest in Sint-Oedenrode

4 april 2019

Nieuws

Op 3 april jl. organiseerde AgriFood Capital Werkt! samen met het onderwijs in Sint-Oedenrode een LEGO robotfeest. Robotisering en digitalisering zijn enorm in opmars en iedereen heeft of krijgt hiermee te maken. Het initiatief was bedoeld om jong – en oud - op speelse manier kennis te laten maken met de mogelijkheden van de modernste technieken.

“Ik en mijn robot" past in het streven van gemeenten, bedrijven en onderwijs in de regio Noordoost-Brabant om jeugd te interesseren voor techniek. Het event trok zo’n 400 enthousiaste belangstellenden.

 

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?