Veel energie en inspiratie bij ‘Talent voor de Energietransitie’

4 oktober 2019

Nieuws

Zo’n 120 werkgevers, beleidsmakers, opleiders en andere arbeidsmarktprofessionals kwamen op het tweejaarlijkse netwerkevent van AgriFood Capital Werkt! af. Het event vond plaats op 3 oktober jl. in het Provinciehuis in ’s-Hertogenbosch. Alles draaide om ‘Talent voor de energietransitie’. Hoe zorgen we voor de juiste mensen op de juiste plek om deze transitie te laten slagen? Een vraag waar alle sectoren in onze regio - én daarbuiten - mee te maken krijgen: van agrifood tot installatietechniek, van bouw tot logistiek en zorg,

Het programma bestond uit presentaties en lezingen, inspiratiesessies en een levendige paneldiscussie. Aan de bijeenkomst werd enthousiast meegewerkt door onder andere gedeputeerden Anne-Marie Spierings en Martijn van Gruijthuijsen, ondernemers, studenten, kenniswerkers en 'talentontwikkelaars'. En wat werd er veel genetwerkt!

Kijk hier voor een impressie van het event en alle presentaties.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?