Verspillingsfabriek genomineerd voor Koning Willem I prijs

3 april 2018

Nieuws

De Verspillingsfabriek in Veghel is genomineerd voor de 2018 editie van de Koning Willem 1 Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. Het is één van de 12 bedrijven die volgens de jury voorop lopen in duurzaamheid en innovatie.

De Koning Willem I prijs is een onafhankelijke ondernemingsprijs die door de Koning Willem 1 Stichting  elke twee jaar wordt uitgereikt aan bedrijven voor hun duurzame management, product of dienst, internationale samenwerking of productiemethode. Met Koningin Máxima als erevoorzitter van de stichting en Klaas Knot, president van De Nederlandsche Bank als voorzitter.

Volgens de jury beschikt de Verspillingsfabriek over de kennis en expertise om voedselverspilling wereldwijd te lijf te gaan. Op 28 mei a.s. wordt de winnaar bekend gemaakt. De Verspillingsfabriek is een mooi voorbeeld van de (keten)samenwerking die zo kenmerkend is voor Noordoost-Brabant, topregio in agrifood. AgriFood Capital is vanaf de start bij dit initiatief betrokken.

 

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?