We Are Food in Booming Brabant

14 mei 2018

Nieuws

2018 is het jaar van We Are Food in Brabant. Eerder deze maand stond Booming Brabant, het business programma van Omroep Brabant, daarom geheel in het teken van dit bijzondere foodjaar. In deze extra lange uitzending draaide alles om ‘eten’ en de nieuwste ontwikkelingen in agri & food in dé foodprovincie van Nederland.

Roel Schutten van AgriFood Capital, Bob Hutten van o.a. De Verspillingsfabriek, en Anne Reijnders van Foodembassy namen de kijkers mee in verschillende We Are Food-thema’s zoals Samen tegen voedselverspilling en EetJeBeter. Ook stond er 'mannenvlees’ op het menu.

De interviews werden afgewisseld met items over Brabantse ondernemers waaronder sterrenchef Soenil Bahadoer die tijdens het Brabantse foodjaar kookt in pop-up restaurant GAST in 's-Hertogenbosch. 

De uitzending gemist? Kijk ‘m hieronder terug.

 

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?