Werkgevers gezocht voor jongeren uit dagbesteding

14 februari 2018

Nieuws

Jongeren in de dagbesteding, en vooral diegenen die willen en kunnen groeien, werken het liefst in het bedrijfsleven. Niet elke werkgever is echter in staat om deze jongeren de begeleiding te geven die ze nodig hebben. Om deze jongeren én de bedrijven hierbij te ondersteunen, zijn er verschillende initiatieven in Noord-Brabant.

Zo werkt zorginstelling Amarant met verschillende bedrijven en organisaties succesvol samen. Jongeren van bijvoorbeeld Hub Noord-Brabant, een school voor speciaal onderwijs, kunnen hierdoor aan de slag bij bedrijven zoals Makro en Dobologic. Werkgevers die jongeren vanuit dagbesteding naar regulier werk willen helpen, kunnen contact opnemen met Jan Graumans: j.graumans@amarant.nl,  06-10879623.

Dit initiatief sluit aan bij de doelstellingen van de programmalijn VSV/Kwetsbare Jongeren van AgriFood Capital Werkt!, het arbeidsmarktprogramma van AgriFood Capital Werkt!.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?