Introductieworkshop Business Innovation Program Food

De wereld van morgen heeft vandaag voedselvernieuwers nodig. Maakt jouw idee of bedrijf de voedselketen duurzamer, slimmer, efficiënter of gezonder en zoek je toegang tot de markt met een verdienmodel? 

16 januari 2023

Het Business Innovation Program Food leert jou om voor jezelf scherp te krijgen welke ideeën kansrijk zijn en hoe je deze vertaalt naar een nieuw verdienmodel.  Op 15 maart 2023 start de volgende editie.
 

Introductieworkshop op 1 februari

Om te beoordelen of het programma iets voor jou is, kun je deelnemen aan de Introductieworkshop op 1 februari a.s. Tijdens deze online workshop maak je laagdrempelig kennis met de inhoud van het programma, de trainers en leer je over ervaringen van vorige deelnemers. Ook is er alle ruimte om vragen te stellen.
 

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer weten over het programma of de introductieworkshop of hiervoor aanmelden? Ga naar  op de website op www.businessinnovatioprogramfood.nl.

 

Het Business Innovation Program Food is een samenwerking van verschillende (regionale) ontwikkelingsmaatschappijen en partners, waaronder de BOM, Samen Tegen Voedselverspilling, Food ValleyNL, OostNL en de Rabobank.