Dutch Agri Food Week

Robert Jan Marringa

Projectleider Dutch Agri Food Week | Programmamanager Smart Food Systems

‘Eén week lang extra schijnwerpers op onze innovatieve regio’

Elk jaar in oktober, rond Wereldvoedseldag, zet Dutch Agri Food Week de schijnwerpers op Nederland als voedselinnovatieland. In 2019 vindt Dutch Agri Food Week plaats van 5 tot en met 16 oktober.
 
Dutch Agri Food Week in Noordoost-Brabant
Net als in voorgaande jaren zullen er ook dit jaar tal van inspirerende en leerzame evenementen plaatsvinden in onze regio. Daar laten ondernemers, overheden en kennisinstellingen zien hoe zij hard werken aan lekker, veilig en gezond voedsel en wat er nodig is om dat nog jaren voor elkaar te krijgen. Dat doen zij vanuit hun gezamenlijke ambitie om de koploperpositie van Noordoost-Brabant in agri & food verder te versterken. Deze evenementen zijn bedoeld voor agri & foodprofessionals, studenten en consumenten met een interesse voor voedsel en voedselproductie. 
 
Meedoen in 2019? Aanmelden kan via de nationale website
Belangstellenden die met hun event willen meedoen aan Dutch Agri Food Week, kunnen zich aanmelden bij de nationale organisatie op www.dutchagrifoodweek.nl.
 
Elk denkbaar evenement is mogelijk: van het demonstreren van innovatie, presenteren van onderzoek, een open dag of netwerkevenement tot een workshop, lezing, debat of festival. 
 
AgriFood Capital Noordoost-Brabant is founding partner van dit grootste podium voor de agri&food sector in Nederland.  
 

 

Dutch Agri Food Week is een belangrijk terugkerend podium voor Noordoost-Brabant als topregio in agrifood. Door te laten zien waar we goed in zijn, vergroten we de aantrekkingskracht voor partijen die samen in of met agrifood willen innoveren en groeien. 
Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?