AgriFood Capital Monitor

Topregio in agrifood: hoe staan we ervoor?

'Monitor brengt trends en ontwikkelingen in Noordoost-Brabant in kaart'

Noordoost-Brabant laten excelleren als topregio in agrifood. Een regio met internationale allure, nationale aantrekkingskracht en lokale samenwerkingsvormen in en met agrifood. Uitdagend om te ondernemen, te werken, te studeren en te leven. Dat is de missie van AgriFood Capital.

In het kader van deze ambitie heeft AgriFood Capital heeft een Monitor ontwikkeld om de economische en maatschappelijke prestaties van Noordoost-Brabant te meten. 

24/7 beschikbaar

Het instrument laat trends en ontwikkelingen in de regio over een langere periode zien. De prestatie van de regio wordt hierbij afgezet tegen provinciale en landelijke scores. 

De Monitor wordt gebruikt om de strategie van de regio te bepalen, op specifieke problemen te kunnen inzoomen, de groei en ontwikkeling van de regio te monitoren en de regio profiel te geven.

De AgriFood Capital Monitor is 24/7 online beschikbaar. 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?