Voeding & Gezondheid

Daniëlla Corijn

Programmamanager Voeding & Gezondheid

Voeding & Gezondheid

We hebben de ambitie om de beste te worden in ‘voeding op maat’.

Voeding & Gezondheid
Gezondheid en vitaliteit staan centraal in Healthy Food. Een groeiende groep mensen wil, of moet, naar een gezondere leefstijl. Voeding neemt hierin een belangrijke plaats in. Vooral als het gaat om welvaartsaandoeningen zoals overgewicht, hart- en vaatziekten en diabetes type. De zorgkosten blijven hierdoor nog steeds stijgen. Gezond ouder worden is dus een belangrijk maatschappelijk en economisch thema.

We hebben de ambitie om de beste te worden in ‘voeding op maat’. We richten ons hierbij vooral op ontwikkeling van gezonde en duurzame producten met minder vet, suiker en/of zout en voeding en leefstijlprogramma’s. Daarnaast werken we aan gezonde omgevingsconcepten zoals ‘gezonde en vitale regio’ en school- en sportkantines die gezonde (sport)voeding promoten. We zoeken innovatieve oplossingen door spelers uit de agrifood keten te verbinden met partijen uit de high tech sector en de zorg. We bieden toegang tot kennis, netwerk, talent en kapitaal. En realiseren samen met onze partners nieuwe test- en ontwikkelfaciliteiten voor ondernemers. We helpen nieuwe producten ook echt op de markt te brengen.

Het programma Voeding en Gezondheid is er voor ondernemers die samen willen innoveren in voeding en gezondheid. 
Benieuwd naar de projecten? 
Idee voor een project of meer informatie? Daniella Corijn, programmamanager Voeding en Gezondheid, d.corijn@agrifoodcapital.nl of via telefoonnummer 06 300 85 665

Projecten

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?