Werken van Morgen

Jos van Asten

Programmalijncoördinator Werken van Morgen

Werken van Morgen

Werken van Morgen helpt de concurrentiepositie van werkgevers in Noordoost-Brabant op het wereldtoneel te versterken.

Werken van morgen
Snelle veranderingen en ontwikkelingen zorgen voor steeds meer schommelingen en verschuivingen in orderportefeuilles van bedrijven. Dit vraagt om veranderende competenties van werknemers. Voor de korte én de langere termijn. Ook zullen technologie, robotisering en ICT grote invloed hebben op toekomstige functies en opleidingen. Er wordt zelfs gesproken over de Vierde Industriële Revolutie. Voor werkgevers is het essentieel om zicht hebben op deze ontwikkelingen en de gevolgen hiervan voor hun bedrijfsvoering/-strategie en (toekomstig) personeelsbeleid. Ze moeten sneller op eventuele veranderingen kunnen inspelen.

In Werken van Morgen werken we aan een krachtige, regionale arbeidsmarktinfrastructuur in Noordoost-Brabant waarin werkgevers en werknemers zo goed mogelijk kunnen floreren. Met voor beiden zoveel mogelijk flexibiliteit en toch (werk)zekerheid, nu én in de toekomst. Hierbij staan strategische personeelsplanning, het aantrekken van talent, duurzame inzetbaarheid en flexicurity (arbeidsmobiliteit) centraal. Werken van Morgen helpt de concurrentiepositie van werkgevers in Noordoost-Brabant toekomstgericht en duurzaam te versterken.  

Werken van Morgen is er voor alle ondernemers  in de regio die toekomstgericht ondernemen met het juiste personeel, passend bij de behoefte van de bedrijfsvoering op elk moment.  
Benieuwd naar de projecten en initiatieven? 
Idee voor een project of meer informatie? Jos van Asten, programmalijncoördinator Werken van Morgen j.vanasten@agrifoodcapital.nl of via 06 147 42 144 

Projecten

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?