Talent en loopbaan

Henny Ketelaar

Programmalijncoördinator Talent en Loopbaan

Talent en loopbaan

Mensen die zich blijven ontwikkelen, zijn weerbaar en wendbaar; ze kunnen makkelijker hun weg vinden in een arbeidsmarkt die steeds sneller verandert.

Talent en loopbaan
Vanuit AgriFoodCapital werken we aan een toekomstbestendige arbeidsmarkt: een arbeidsmarkt waar werk en mensen elkaar weten te vinden en bij elkaar passen. Een arbeidsmarkt waarop iedereen zijn talenten ontwikkelt en waar die talenten worden benut.

Binnen ‘Talent & Loopbaan’ brengen we leren en werken bij elkaar. We zetten in op een stevige regionale infrastructuur voor loopbaanoriëntatie en –begeleiding (LOB) in Noordoost-Brabant, zowel voor jongeren als volwassenen. LOB is voor ons het fundament van het onderwijs: jonge mensen toerusten voor hun eigen plek in de wereld en op de arbeidsmarkt. 

Vanuit Talent & Loopbaan werken we primair samen met scholen, gemeenten en ondernemers in Noordoost-Brabant. Daarbij benutten we andere regionale innovatieve initiatieven zoals Kennispact 3.0, OndernemersLift+ en Grow Campus.

Talent & Loopbaan is er voor ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen die talenten van mensen willen ontwikkelen en benutten.
Benieuwd naar de mooie projecten in onze regio?
Wilt u hierin samen met ons optrekken? Henny Ketelaar, coördinator Talent & Loopbaan 

 


 


 

Projecten

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?