Ondernemen

Groeikansen voor startende én ervaren ondernemers

De sterke bedrijvigheid in agrifood, hightech en logistiek: dat is waar Noordoost-Brabant om bekend staat. Drie sterke sectoren die samen goed zijn voor 11.000 bedrijven en ruim 91.000 banen. Van innovatieve starters tot snelle groeiers, van jonge foodrebellen tot grote familiebedrijven. Samen maken we het voedsel van vandaag en morgen.

Ondernemerschap krijgt hier alle ruimte. Bestaande en nieuwe bedrijven, groot en klein. In AgriFood Capital bieden we toegang tot kennis, talent en kapitaal. Van bestaande faciliteiten en markten tot nieuwe ontwikkelingen. Samen bedenken en maken we nieuwe businessmodellen voor duurzame voedselsystemen.

Noordoost-Brabant is een aantrekkelijke regio voor ondernemers, vanwege een bruisend ondernemersnetwerk, living labs en testfaciliteiten om de hoek. Hier ligt de sleutel voor vernieuwing en vooruitgang. Hier brengen we kansrijke rijke ideeën van ondernemers in uitvoering. Dát maakt deze voedselregio aantrekkelijk om in te ondernemen en te vestigen.

Bedrijfsfinanciering

Ben je mkb-ondernemer en heb je een financieringsvraag? Dan kan de AgriFood Capital Financieringstafel uitkomst bieden. Dit onafhankelijke netwerk van financiële experts uit Noordoost-Brabant kan je helpen met het vinden van een oplossing voor je vraagstuk en, waar mogelijk, passende financiers.

 

Projectfinanciering

Heb je samen met andere voedselveranderaars een businessplan gemaakt en wil je doorontwikkelen? Of zoek je financiering voor het uitvoeren van een pilot? Voor deze en andere innovatievraagstukken kun je subsidie aanvragen via de Regeling Economie & Innovatie Noordoost-Brabant. De regeling is momenteel gesloten.

Bijdrageregeling Kringlooplandbouw

Ben je (agrarisch) ondernemer en wil je de omslag maken naar kringlooplandbouw? Dan kun je in aanmerking komen voor een bijdrage tot 5.000 euro via de Bijdrageregeling Kringlooplandbouw van AgroProeftuin de Peel. Hiermee kun je je innovatieve idee verder brengen.

Laat je inspireren door projecten voor starters en groeiers

Wat wordt jouw volgende stap?


Zoek je advies, coaching of een lening voor het opzetten van je eigen bedrijf?
Meld je direct aan voor een check in bij Ondernemerslift+ of

Alternate Text
Neem contact op met Rob Stuart Business developer

Ben je op zoek naar groeifinanciering?

Alternate Text
Neem contact op met Raymond van den Bos Fondsmanager en lid van de AgriFood Capital Financieringstafel

Heb je een innovatief samenwerkingsproject en zoek je daar subsidie voor?

Alternate Text
Neem contact op met Simon Maas Regisseur Subsidies & internationalisering

Wil je je bedrijf vestigen in Noordoost-Brabant en zoek je een passende locatie?

Alternate Text
Neem contact op met Nursabah Zivali Regisseur Economie Regio Noordoost Brabant