Alternate Text

Ondernemen

Groeikansen voor startende én ervaren ondernemers

De sterke bedrijvigheid in agrifood, hightech en logistiek: dat is waar Noordoost-Brabant om bekend staat. Drie sterke sectoren die samen goed zijn voor 11.000 bedrijven en ruim 91.000 banen. Van innovatieve starters tot snelle groeiers, van jonge foodrebellen tot grote familiebedrijven. Samen maken we het voedsel van vandaag en morgen.

Ondernemerschap krijgt hier alle ruimte. Bestaande en nieuwe bedrijven, groot en klein. In AgriFood Capital bieden we toegang tot kennis, talent en kapitaal. Van bestaande faciliteiten en markten tot nieuwe ontwikkelingen. Samen bedenken en maken we nieuwe businessmodellen voor duurzame voedselsystemen.

Noordoost-Brabant is een aantrekkelijke regio voor ondernemers, vanwege een bruisend ondernemersnetwerk, living labs en testfaciliteiten om de hoek. Hier ligt de sleutel voor vernieuwing en vooruitgang. Hier brengen we kansrijke rijke ideeën van ondernemers in uitvoering. Dát maakt deze voedselregio aantrekkelijk om in te ondernemen en te vestigen.

Bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinanciering

Ben je mkb-ondernemer en heb je een financieringsvraag? Dan kan de AgriFood Capital Financieringstafel uitkomst bieden. Dit onafhankelijke netwerk van financiële experts uit Noordoost-Brabant kan je helpen met het vinden van een oplossing voor je vraagstuk en, waar mogelijk, passende financiers.

 

Projectfinanciering kringlooplandbouw

Projectfinanciering kringlooplandbouw

Werk je samen met andere voedselveranderaars aan een innovatie om de landbouw te verduurzamen? Met de Subsidieregeling Kringlooplandbouw Noordoost-Brabant kun je tot max. 50.000 euro subsidie krijgen om bijvoorbeeld onderzoek te doen of een innovatief concept te ontwikkelen. 

Bijdrageregeling Kringlooplandbouw

Bijdrageregeling Kringlooplandbouw

Ben je (agrarisch) ondernemer en wil je de omslag maken naar kringlooplandbouw? Dan kun je in aanmerking komen voor een bijdrage tot 5.000 euro via de Bijdrageregeling Kringlooplandbouw Noordoost-Brabant. Hiermee kun je je innovatieve idee verder brengen.

Laat je inspireren door projecten voor starters en groeiers

Ben je op zoek naar groeifinanciering?

Heb je een innovatief samenwerkingsproject en zoek je daar subsidie voor?

Wil je je bedrijf vestigen in Noordoost-Brabant en zoek je een passende locatie?