Financieringstafel

Oplossingen voor bedrijfsfinanciering

De AgriFood Capital Financieringstafel is een netwerk van financiële experts die mkb-ondernemers uit Noordoost-Brabant helpen in hun zoektocht naar groeifinanciering. De Financieringstafel is er voor ondernemers uit  ALLE sectoren, dus niet alleen agrifood. De experts komen uit Noordoost-Brabant, kennen de regio dus goed en beschikken elk over een groot netwerk.

Experts uit de financiële sector

Bij de Financieringstafel kunnen ondernemers terecht die een financieringsvraag hebben. Door je businessplan te pitchen, krijg je direct feedback van experts en weet je in een vroeg stadium of jouw idee kansrijk is of nog extra aandacht nodig heeft. 

 

Onafhankelijk | Resultaatgericht | Snel en kosteloos

De experts van de Financieringstafel zijn afkomstig uit de financiële sector zoals banken, crowdfunding, participatiemaatschappijen, startersinitiatieven en overheden. Zij delen hun expertise en netwerk met de ondernemers en met elkaar om de toegang tot kapitaal in de regio te verbeteren. 
 

Bijeenkomsten in 2024

Ondernemers kunnen hun plan pitchen tijdens de bijeenkomsten van de Financieringstafel. In 2024 kan dat op:

  • Donderdag 11 januari 2024
  • Donderdag 28 maart 2024
  • Donderdag 23 mei 2024
  • Donderdag 4 juli 2024 
     

Partners

De partners van de Financieringstafel zijn ABN AMRO, ING, Rabobank, Brabantse OntwikkelingsMaatschappij (BOM), RVO Nederland, BIM, Bossche Investeringsfonds (BIF) en Credion. De Financieringstafel wordt uitgevoerd door AgriFood Capital. 
 


We hebben alle voordelen van de Financieringstafel op een rij gezet in de leaflet 'Boost je onderneming'.

Heb je een businessplan en ....

Ben je op zoek naar groeifinanciering?

Alternate Text
Neem contact op met Joep Brouwers Contactpersoon AgriFood Capital Financieringstafel