HAS Food Experience

Luxe chocolade gemaakt uit de reststromen van koffie. Een gezond plantaardig toetje voor kinderen. Een nieuw concept om verpakkingen hersluitbaar te maken. Zo maar een aantal voorbeelden van innovatieve afstudeerprojecten die tijdens de HAS Food Experience worden gepresenteerd. In 2024 vindt de HAS Food Experience plaats op 30 januari.

Toonaangevend innovatie-event

De HAS Food Experience in ’s-Hertogenbosch is een toonaangevend, jaarlijks terugkerend innovatie-event voor studenten van HAS green academy. Voor ondernemers, partners en sponsoren van de Food Experience worden speciale programma’s georganiseerd met prominenten uit de voedselketen. Ze kunnen hierbij een-op-een kennismaken met de talentvolle voedselmakers van morgen.

 

FoodManShip Awards


De beste afstudeeropdrachten worden beloond met een FoodManShip Award. Deze awards worden elk jaar toegekend door een deskundige jury bestaande uit een combinatie van HAS-lectoren, HAS-alumni en ambassadeurs (relaties in het werkveld). De jury lette hierbij dit jaar specifiek op een combinatie van vijf aspecten:

  • Voedselkennis - vermogen om specifieke voedselkennis en vaardigheden te gebruiken
  • Conceptueel of systemisch denken - vermogen om in abstracte concepten te denken
  • Creativiteit - vermogen om buiten de gebaande paden te denken
  • Ondernemerschap - vermogen om een kans te grijpen en ermee aan de slag te gaan
  • Presentatie - vermogen om te overtuigen met een professionele pitch

     

Terugblik HAS Food Experience 2023

 

 

De HAS Food Experience is een initiatief van HAS green academy. AgriFood Capital is een van de ambassadeurs van dit inspirerende innovatie-event. 

Wil je aanstormend agrifood-talent ontmoeten en ....

Wil je meer weten over de HAS Food Experience?

Alternate Text
Neem contact op met Robert Jan Marringa programmamanager Netwerken & clusters