HAS Food Experience

On the Road to 2030

Verpakkingsmateriaal gemaakt uit koeienmest. Een high protein snack voor 65-plussers. IJsjes voor kinderen met kanker. Babyvoeding die voedselallergieën voorkomen. Dit is een kleine greep uit de innovatieve afstudeerprojecten die gepresenteerd worden tijdens de HAS Food Experience.

Toonaangevend innovatie-event

De HAS Food Experience in ’s-Hertogenbosch is een toonaangevend, jaarlijks terugkerend innovatie-event voor studenten van de HAS Hogeschool. Voor ondernemers, partners en sponsoren van de Food Experience worden speciale programma’s georganiseerd met prominenten uit de voedselketen. Ze kunnen hierbij een-op-een kennismaken met de talentvolle voedselmakers van morgen.

 

Dit jaar vindt HAS Food Experience als hybride event plaats met als thema: 'On the Road to 2030'. We zijn op weg naar 2030. Een transitie die we met elkaar maken. De projecten van de studenten zijn dit jaar verdeeld over de volgende vijf categorieën, met een focus op de Sustainable Development Goals:  

  • Protein| sustainable alternative proteins
  • Healthy body and mind
  • Sustainable Food systems | the food chains
  • Unwaste | reduce and prevention
  • Meaningfull Food Innovations | nonSDG.
     

De meest innovatieve afstudeerconcepten worden beloond met de HAS FoodManShip Award. AgriFood Capital is betrokken bij de jurering van de FoodManShip Awards Sustainable Food systems.

Online deelnemen
Kom je op 1 februari ook naar HAS Food Experience? Aanmelden (gratis) kan hier.

De HAS Food Experience is een initiatief van HAS Hogeschool. AgriFood Capital BV is een van de ambassadeurs van dit inspirerende innovatie-event. 

Wil je aanstormend agrifood-talent ontmoeten en ....

Wil je meer weten over de HAS Food Experience?

Alternate Text
Neem contact op met Robert Jan Marringa programmamanager Netwerken & clusters