JUMP Dream Accelerator

Grensverlegger, Toekomstdenker, Baanbreker...

JUMP is dé kickstart en accelerator voor jonge, ambitieuze foodvernieuwers die hun dromen, ideeën, oplossingen en uitdagingen voor een ander voedselsysteem willen waarmaken. Tien talentvolle jonge talenten (jonge ondernemers, young professionals, studenten) worden een jaar lang begeleid door experts op inhoudelijke thema’s en persoonlijke ontwikkeling. Alles is erop gericht om het beste uit jezelf en je plannen te halen.

Waag de sprong met JUMP

JUMP biedt een uitdagend programma: 

  • Een tweedaagse Food Bootcamp
  • 10 JUMP-dagen met pressure cookersessies en inspiratiemomenten van andere voorlopers
  • Een topexpert als mentor
  • Inhoudelijke en persoonlijke coaching
  • 9 andere peers in dit traject
  • Toegang tot het netwerk van de partners
  • Een podium bij de Food Inspiration Days

Zo kunnen de JUMPers een grote sprong maken om hun nieuwe voedselconcepten en -producten te realiseren en betekenisvol te ondernemen. Mét impact!

Hoe wild de ideeën ook zijn, JUMP geeft jonge talenten de kans om ze te realiseren. Daarvoor moeten ze wel zelf flink aan de slag. Het is een intensief en uitdagend jaar waarin ze leren doelen stellen, grenzen verkennen en om nóg verder te gaan.

VOOR WIE?

Studenten, young professionals en jonge ondernemers die het huidige voedselsysteem willen veranderen. Elk jaar is er plaats voor 10 JUMPers met ambities en wow-ideeën. Tikkeltje rebels, intens innovatief, met de guts om grenzen te verleggen en uitdagingen aan te gaan.
 Lanceringsevent 18 februari 2022: meld je hier aan!
 

Ben jij dé foodvernieuwer die ambitieuze ideeën en uitdagingen om wil zetten in concrete plannen? Ben jij dat toptalent en wil jij hulp van de allerbesten bij het aangaan van je uitdaging? 


Neem dan deel aan het online lanceringsevent op 18 februari van 10.00-12.00 uur en ontdek hoe je één van de tien plekken bij JUMP2022 kunt bemachtigen. Kom luisteren, ontmoet leuke mensen en krijg een gratis pitch-training. Het verplicht je tot niets. 
 ERVARINGEN VAN VORIGE DEELNEMERS

In 2020 ging JUMP als pilot van start. Aan deze eerste editie namen vijf deze talentvolle JUMPers deel: Ivo van Dijk, eigenaar van Dreug; Folkert de Jong, mede-oprichter van Jaapie Food; Danny Joosen, mede-eigenaar van Restaurant 5; Luuk van der Rijt, oprichter van Cocktail Pearls en Chantal van der Noordt, eigenaar van GRUUN & I am GRUUN. Helaas dwarsboomde de coronapandemie de plannen van Chantal; zij ging gedurende het traject aan de slag als productontwikkelaar bij Vivera.

Pitchen voor een mega-publiek
Deze eerste JUMPers kregen onder andere een groot podium bij de Food Inspiration Days XI.5 in Veghel. Daar presenteerden zij hun ambities en plannen aan 6.000+ foodprofessionals uit de wereld van eten, drinken, slapen en gastvrijheid. De pitches konden via een speciale livestream worden gevolgd. De Nederlandse columnist, dichter en schrijver Nico Dijkshoorn gaf na afloop een klinkende recensie. De exclusieve beelden zijn hieronder te zien, met dank aan Food Inspiration.
 

 

"Ik heb het als prettig ervaren dat diverse experts, inclusief de overige JUMPers, je kunnen helpen bij het geven van richting aan deze bewegingen en keuzes die ik maak. De lessen en het netwerk die JUMP mij hebben gegeven neem ik mee met de groei van The Social Chef."
Danny Joossen - The Social Chef

"Het JUMPtraject heeft mij via de coaches van Scout veel geholpen met persoonlijke ontwikkeling op het ondernemersvlak. Door JUMP ben ik veel sterker achter mijn concept gaan staan en ben ik er veel meer in gaan geloven."
Luuk van der Rijt - Cocktail Pearls

"Ik heb verschillende type ondernemers leren kennen, die mij altijd erg geïnspireerd hebben met de visie die ze op bepaalde onderwerpen hebben. Deze inspiratie is erg belangrijk om ook voor jezelf je plan helder te krijgen en zal dit ook zeker in de toekomst op allerlei manieren blijven opzoeken."
Folkert de Jong - Jaapie Food

"We kregen hele mooie kansen aangereikt om onze ideeën te pitchen en kregen daardoor extra publiciteit. Het was geweldig om met collega-ondernemers samen te werken en van elkaar te leren tijdens pressurecooker sessies en de verhalen van ieders business!"
Ivo van Dijk - Dreug


JUMP is een initiatief van AgriFood Capital in samenwerking met HAS Hogeschool, Rabobank, Sligro Food Group en de Stichting Goeie Grutten. AgriFood Capital BV is verantwoordelijk voor de projectontwikkeling en -uitvoering. 

Ben jij een jonge voedselmaker met grote dromen en ....

Wil je meer weten over JUMP?

Alternate Text
Neem contact op met Monique de Wit Projectleider JUMP Dream Accelerator