JUMP Dream Accelerator

Werk jij aan het voedselsysteem van morgen? Meld je aan bij JUMP!

Van boer tot bord: heb jij een idee voor een ander, beter voedselsysteem? Kun je daar hulp bij gebruiken? JUMP is een programma om je dromen waar te maken! JUMP is er voor voedselveranderaars uit heel Nederland – professionals, ondernemers en/of student onder de 35. 

 

 

Dit is het programma JUMP

Hoe wild jouw idee ook is, JUMP geeft je de kans om ‘m te realiseren. Daarvoor moet je zelf - en samen met je negen peers - flink aan de slag. Het is een intensief, uitdagend en gratis traject van zeven maanden waarin je doelen stelt, grenzen verkent en leert om nóg verder te gaan. Er staat een groot netwerk klaar om je daarbij te helpen.

Aan het einde van het JUMP-traject sta je sterker in je schoenen, als persoon en als professional. Je hebt de kennis, de tools en het netwerk om stappen te maken met jouw grensverleggende idee, dit écht te realiseren en impact te maken.

 

Ga jij het voedselsysteem van de toekomst vormgeven? Ontdek JUMP! 

In het programma JUMP krijg je:

  • Begeleiding door een eigen coach voor je persoonlijke ontwikkeling 
  • Een mentor die je inhoudelijk verder brengt
  • Peer-to-peer review
  • Een volledig verzorgde Food Bootcamp: dé kickstart van JUMP
  • Negen JUMP-dagen met workshops, inspiratiesessies & netwerksessies
  • Toegang tot een inspirerend netwerk
  • Een podium bij de Food Inspiration Days 2024
     

JUMPers opgelet: wie zoeken we?


Jij bent een student, ondernemer of werkzaam bij een (agrifood)bedrijf als foodprofessional (jonger dan 35). En je wilt de geijkte voedselsystemen veranderen.
 

Meld je nu aan voor de editie 2023/2024 

Ben jij of ken jij de nieuwe JUMPer?  Ga jij het voedselsysteem van de toekomst vormgeven? En heb je daar hulp bij nodig? Informeer naar het programma óf meld je direct aan voor onze Pitch Day op 3 oktober a.s.: daar worden de tien JUMPers van 2023/2024 geselecteerd.

Stuur een mail met je contactgegevens naar Monique de Wit (projectleider JUMP Dream Accelerator). Zij neemt daarna contact met je op.

 

Partners van JUMP

In 2020 ging JUMP als pilot van start. In de laatste editie waren Giel Bongers, Silke van Boxtel, Wendy Luong, Lucki Pijpers, Maaike van Rennes en Nele Vandeneede onze JUMPers. Dit zijn onze partners:

Ben jij een jonge voedselmaker met grote dromen en ....

Wil je meer weten over JUMP Dream Accelerator?

Alternate Text
Neem contact op met Monique de Wit Projectleider JUMP Dream Accelerator