JUMP Dream Accelerator

Grensverlegger, Toekomstdenker, Baanbreker...

In JUMP Dream Accelerator krijgen jonge ambitieuze foodvernieuwers de kans om hun dromen over het voedselsysteem van de toekomst versneld waar te maken. Het motto is: “Blijf dromen, start met doen.” JUMPers worden een jaar lang begeleid door een topexpert op inhoudelijke thema’s. Daarnaast worden ze gecoached op persoonlijke ontwikkeling. 

Dromen versneld waarmaken

Het programma bestaat uit coaching, pressure cookersessies en een Food Bootcamp. Daarnaast krijgen de voedselveranderaars inspiratie van professionals en collega-JUMPers. Zo kunnen ze een grote sprong maken om hun nieuwe voedselconcepten en -producten te realiseren en betekenisvol te ondernemen.

De eerste editie van JUMP Dream Accelerator ging begin 2020 van start. Met deze talentvolle JUMPers:

*Chantal heeft haar GRUUN plannen even geparkeerd en gaat aan de slag als productontwikkelaar bij Vivera

Pitchen voor een mega-publiek
Op 19 oktober 2020 presenteerden vier JUMPers hun ambities en plannen aan 6.000+ foodprofessionals uit de wereld van eten, drinken, slapen en gastvrijheid. Zij stonden op het podium van Food Inspiration Days XI.5 in Veghel. De pitches konden via een speciale livestream worden gevolgd. De Nederlandse columnist, dichter en schrijver Nico Dijkshoorn gaf na afloop een klinkende recensie. De exclusieve beelden zijn hieronder te zien, met dank aan Food Inspiration.

 JUMP is een initiatief van AgriFood Capital BV. Het programma is ontwikkeld samen met Rabobank, Sligro Food Group en HAS Hogeschool. AgriFood Capital BV is verantwoordelijk voor de projectontwikkeling en -uitvoering. 2020 is een pilot-jaar. De uitkomsten van deze pilot bepalen het vervolg van JUMP in 2021 en verder.

(Foto's: Floris Heuer)

Ben jij een jonge voedselmaker met grote dromen en ....

Wil je meer weten over JUMP?

Alternate Text
Neem contact op met Monique de Wit Projectleider JUMP Dream Accelerator