Foodvernieuwer, Vormgever-van-het-voedsel-van-morgen, Grensverlegger, Toekomstdenker, Baanbreker, Foodrebel...

Blijf dromen

Start met doen


JUMP biedt jou de kans om je ambities waar te maken en je dromen over een nieuw, beter, ander voedselsysteem versneld te realiseren. Met een  jaarprogramma waarin topexperts jou begeleiden om het beste uit jezelf en je plannen te halen. Om sterker te staan in jouw ambities. JUMP is dé kickstart en accelerator voor de realisatie van jouw dromen, ideeën en doelen. 
 

Maak jij de sprong met JUMP? 

Met onder meer:

 • Food Bootcamp
 • Een topexpert als mentor
 • Inhoudelijke en persoonlijke coaching
 • Pressure cooker sessies
 • Inspiratie van andere voorlopers
 • 4 andere Foodvernieuwers als jouw peers in dit traject

Voor wie?

JUMP is voor studenten, young professionals en jonge ondernemers die de geijkte voedselsystemen willen veranderen.

Youngsters met ambities en Wow-ideeën. Tikkie rebels, intens innovatief, en met de guts om grenzen te doorbreken.

Vijf van hen krijgen de kans om deel te nemen aan dit bijzondere jaarprogramma. 

 

Realiseer je wildste droom

Hoe wild jouw droom ook is, JUMP geeft je de kans om ‘m te realiseren. Daarvoor moet je zelf flink aan de slag. En dat doe je zo:

Zorg dat je gekozen wordt om te mogen pitchen. Tien van jullie krijgen die kans. Laat weten waarom jij je plek in het programma verdient. Doe dit op jouw eigen manier, niets is te gek.

Belangrijk hierbij:

 • Wat is je idee, droom, ambitie
 • Wat heeft de maatschappij er aan
 • Is het realiseerbaar
 • Gaat het impact hebben
 • Waarom moet juist jij dit doen?

Ben je door voor de pitch, zorg dan dat je het JUMP-panel van z’n stoelen blaast. Heb je hen overtuigd en ben je binnen, dan begint het pas echt. Het wordt een intensief, uitdagend jaar waarin je grenzen verkent en leert om nóg verder te gaan.

Wat heb je straks?

Aan het einde van jouw JUMP-jaar ben je op een next level. Je hebt bagage vergaard waarvan je voor altijd plezier zult hebben. Je staat nog sterker in je schoenen, als persoon en als professional. Sterk genoeg om je ambities naar boven bij te stellen en ze te realiseren.
 

Blijf jij dromen? Doen! Maar pak ook die kans om je droom waar te maken.

Join JUMP!

JUMP wordt mogelijk gemaakt door


 

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?