Contact

AgriFood Capital is er om vragen te beantwoorden en helder te communiceren over de ontwikkelingen in de regio. Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of meer informatie over AgriFood Capital? Wij staan voor u klaar!

AGRI&FOOD PLAZA

Onderwijsboulevard 225
5223 DE ’s-Hertogenbosch
communicatie@agrifoodcapital.nl
073 613 29 96

 

PERS

Christine Veraart    
Corporate communicatie     
c.veraart@agrifoodcapital.nl  
06 28 36 43 35

 

Contact via e-mail

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?