Alternate Text

Leren

Alle ruimte voor het talent van morgen

Het maken van de slimste voedselketens van de wereld. Dat lukt alleen door voorop te blijven lopen met aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers. Met mensen die flexibel en vitaal zijn. Door de toenemende robotisering en digitalisering verandert de manier van werken namelijk steeds sneller. Traditionele banen verdwijnen en er komen nieuwe bij.

In AgriFood Capital slaan we nieuwe wegen in om talenten voor te bereiden op de toekomst. Zodat ze geïnspireerd naar hun werk of opleiding gaan. Jong en oud, doorgeleerd of juist niet. Mensen die makkelijk werk vinden of juist een duwtje in de rug nodig hebben. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: ze werken allemaal vol trots aan hun eigen ontwikkeling en die van onze voedselregio.

Bedrijven en onderwijsinstellingen zetten samen nieuwe opleidingen op die passen bij de nieuwe praktijk van voedselproductie. Win-win: het onderwijs krijgt een boost, de student een grotere kans op werk en de ondernemer het talent waar hij zo hard naar op zoek is. Daarnaast krijgen jonge aanpakkers en toptalenten coaching om hun dromen in agrifood waar te maken.

Laat je inspireren door projecten voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Wat wordt jouw volgende stap?


Ben je een echte foodrebel en wil je leren hoe je je dromen kunt waarmaken? 

Alternate Text
Neem contact op met Monique de Wit Projectleider JUMP Dream Accelerator

Wil jij je personeel en daarmee je bedrijf duurzaam laten groeien en ontwikkelen?