Alternate Text

Samenwerken

Samenwerking en verbinding in binnen- en buitenland

De voedselketens van de toekomst zijn grensoverschrijdend. Letterlijk en figuurlijk. Want door globalisering verandert wat er op ons bord ligt. Dat vraagt om cross-over samenwerking tussen regio’s en sectoren. En juist op die interessante snijvlakken gebeurt ‘het'. Bekende spelers die diepgeworteld in deze regio zijn, nemen ook een belangrijke rol op het wereldtoneel in.

Zet voedselveranderaars bij elkaar en er bloeit iets moois op. Onder het motto “Delen is het nieuwe vermenigvuldigen” zijn durvers, doeners en doorzetters met elkaar aan de slag in netwerken en samenwerkingsclusters. Een sterk samenwerkingsverband is van groot belang voor starters en ondernemers die nieuwe markten verkennen.

Netwerken doen we in Nederland en daarbuiten, want we kleuren ook graag buiten de lijntjes met voedselmakers en -veranderaars in Europa en wereldwijde foodregio’s. We vinden elkaar in visie en ambitie. Als een magneet trekken we nieuwe kennis en nieuw talent aan. Samen beschikken we over een ijzersterke organisatiekracht om nieuwe markten en kapitaal te ontsluiten.

Laat je inspireren door onze samenwerkingsprojecten

Wat wordt jouw volgende stap?


Heb je een idee voor een bestaand of nieuw samenwerkingsproject?

Alternate Text
Neem contact op met Robert Jan Marringa programmamanager Netwerken & clusters

Wil je als voedselveranderaar aan de slag met buitenlandse partijen?

Alternate Text
Neem contact op met Simon Maas Liaison officer Internationale samenwerking