Trendsummit - 3 oktober

Shaping the future of food

Hoe gaat de wereld van foodservice en foodretail eruitzien? Welke trends en ontwikkelingen op het gebied van tech, food en humanity komen op ons af? Lopen consumenten nu echt warm voor waarde of blijft de prijs de belangrijkste differentiator? Dat belichten we op 3 oktober 2019 het fonkelnieuw, tweejaarlijkse event van één dag van Food Inspiration, de Trendsummit. Topsprekers bereiden je voor op de toekomst. Innovatie, trends, strategie en insights zijn samengebracht in één inspirerende dag

Innovatie, trends, strategie en insights in één inspirerende dag

Ben jij een beslisser in foodservice of foodretail? Bepaal jij de strategie van je bedrijf of heb je een adviserende rol hierin? En wil je een goed onderbouwd jaarplan schrijven, gebasseerd op de allernieuwste en meest relevant inzichten en vooruitlopend op belangrijke trends? Kom dan naar de Trendsummit en laat je onderdompelen in de toekomst van food, tech & humanity. Wie wil weten wat de drijvende krachten zijn die de toekomst in food vormgeven, wie nieuwsgierig is naar de nieuwe definities van zakelijk en persoonlijk succes, bezoekt de Food Inspiration Trendsummit.

Voor meer info zie www.trendsummit.foodinspiration.com

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?