Workshop duurzame voeding in Den Bosch - 10 oktober

 Workshop Duurzame voeding in Den Bosch

Het bourgondische Den Bosch heeft een koploperspositie als het gaat om voeding. Daarnaast zet de stad steeds meer in op verduurzaming. Logische vraag is dan ook welke kansen er zijn om duurzaamheid en voeding te combineren in onze stad. De gemeente Den Bosch (initiatiefnemer) en Braining the Future (organisator) nodigen u graag uit voor een interactieve workshop waarin we op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden. Daarbij richten we onze pijlen op fruitvolle samenwerkingen tussen belanghebbenden in de Bossche voedings- middelenketen. 

De workshop heeft als doelstelling om nieuwe initiatieven te ontwikkelen die de duur- zaamheid van de Bossche voedingssector stimuleren. We gaan op zoek naar nieuwe duurzame kansen waarvoor ondernemers hun nek durven uit te steken. 

Wat? 

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen: 

  • Introductie 
  • Inspiratie duurzame voedingsconcepten 
  • Ideeën voor Den Bosch 
  • Nieuwe samenwerkingsverbanden 
  • Lunch

Wie? 

We nodigen food-ondernemers uit in de regio Den Bosch zoals horecaondernemers, agrarische ondernemers, voedingswinkels en ook bijvoorbeeld onderwijsinstellingen (HAS, Helicon, Willem I) en kennisinstellingen (ZLTO). 

Kortom: iedereen die vanuit zijn expertise op zoek wil gaan naar duurzame kansen in de Bossche voedingsmiddelenmarkt! 

We zien u graag op 10 oktober!

 

Praktische informatie

Wanneer: Donderdag 10 oktober 9.00 tot 13.00 uur, inclusief lunch

Locatie: Avans Hogeschool (Atrium), Onderwijsboulevard 215, Den Bosch 

Aanmelden: Deelname is kosteloos. Meld u aan door een e-mail te sturen naar meindert@brainingthefuture.nl

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?