Rondleiding Voedselbos - 15 oktober

Het Schrikkelbos in Heesch is een klein voedselbos of eetbare bostuin met permacultuurprincipes als basis. Dus landbouw bedrijven, met de natuur mee!

Tijdens Dutch Food Week op 15 oktober is iedereen welkom om een bezoek te brengen aan dit jonge voedselbos. Ervaar tijdens een rondleiding wat een voedselbos precies is en wandel door dit gebied met een grote diversiteit aan bomen, struiken en vaste planten met eetbare vruchten, bladeren of wortels.

Welkom op 15 oktober tussen 14.00 en 16.30 uur aan de Schrikkelvenstraat 5 in Heesch. 

Voor meer info en contactgegevens zie www.schrikkelbos.nl 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?