Alternate Text

DAFW gaat verder onder nieuwe naam

13 mei 2019

Dutch Agri Food Week heet vanaf nu Dutch Food Week

Na vier succesvolle edities krijgt Dutch Agri Food Week, dé nationale voedselweek, een vernieuwde opzet en nieuwe naam: Dutch Food Week. De week vindt dit jaar plaats van 5 tot en met 16 oktober. 

 
Dutch Food Week is dé nationale voedselweek
In vijf jaar tijd is Dutch Agri Food Week uitgegroeid tot het grootste podium in Nederland voor bedrijven, kennisinstellingen en overheden actief in de agri-, food- en tuinbouwsector. De vernieuwde opzet komt voort uit een uitgevoerde evaluatie, bouwt voort op wat is gerealiseerd en kent een aantal extra activiteiten zoals een spetterende opening, een internationaal event, een captains dinner en een gemeenschappelijke ‘look & feel’ van alle activiteiten, waardoor die elkaar nog meer dan nu kunnen versterken. 
 
Voor deze vernieuwde opzet is de inhoudelijke aansturing en coördinatie in handen gelegd van een Stuurgroep, waarin bestaande en nieuwe partners en de regio’s vertegenwoordigd zijn. Drie leden uit de Stuurgroep vormen tevens het bestuur van de Stichting, met als taak te zorgen voor een correcte afhandeling van de in- en uitgaande geldstroom, het afsluiten van contracten en het bewaken van het merk.


Het voormalige bestuur van de Stichting - bestaande uit voorzitter Elies Lemkes en bestuursleden Martine Boon, Dick Pouwels, Jan van Rijsingen en Roel Schutten - worden hartelijke bedankt voor hun inzet om vier succesvolle edities op rij te realiseren. Zij hebben gezorgd voor een stevige basis, waarop nu kan worden verder gebouwd naar een week met nog steeds groeiende impact.