Biokennisweek 2024

15 t/m 18 januari 2024

Evenement

De Biokennisweek is hét toonaangevende evenement op gebied van biologisch voedsel produceren en consumeren. Vier dagen lang draait alles om met elkaar kennis opdoen, kennismaken en kennis delen op gebied van biologisch ondernemen. AgriFood Capital is partner van deze jaarlijkse happening.

In 2024 vindt de Biokennisweek plaats van 15 t/m 18 januari. Naast de fysieke Biobeurs op 17 en 18 januari in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch worden er ook webinars georganiseerd over uiteenlopende onderwerpen als natuurinclusieve landbouw, strokenteelt, biodiversiteit en bedrijfsovername. Deze worden op 15 en 16 januari vanuit een studio in de Brabanthallen verzorgd. Ze zijn live te volgen of kunnen op een later moment worden bekeken.
 

Beleef vier dagen lang de nieuwste ontwikkelingen in de biologische landbouw vanuit Noordoost-Brabant

 

 

Programma en tickets

Ga voor het actuele programma-overzicht en tickets naar de website van Biokennisweek.


De Biokennisweek is een initiatief van Bionext en Libema. Biologische landbouw en tuinbouw zijn vormen van duurzaam voedsel produceren. Door voedselmakers in deze ambitie met elkaar te verbinden en kennis uit te wisselen, bouwen we samen aan het voedselsysteem van de toekomst. Daarom is AgriFood Capital partner van de Biokennisweek.