De Week van Ons Eten brengt de positieve kracht van ons voedsel in beeld, met name gericht op de verbinding met de samenleving. De thema’s gezondheid, duurzaamheid en goed leven staan centraal.
De Week van Ons Eten is het nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal staan. En ook de makers van het voedsel van vandaag en morgen. Elk jaar in oktober delen partijen uit de agrifood sector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Van boer tot CEO, van chef tot onderzoeker.
Door heel Nederland worden talloze leuke en leerzame activiteiten georganiseerd. Denk aan rondleidingen op boerderijen, kookworkshops, markten vol lokale producten en inspirerende lezingen. Het is dé kans om te zien, te proeven en te begrijpen hoe onze keuzes op het bord niet alleen onze gezondheid, maar ook de wereld om ons heen beïnvloeden.
Ook meedoen?
Heb je een activiteit die je wilt aanmelden of ben je nieuwsgierig naar het programma van dit jaar? Ga naar de website van De Week van Ons Eten voor alle informatie. AgriFood Capital is ambassadeur van De Week van Ons Eten.
